Tukholman tuliaiset - ja keramiikkaa


Puutarhamessujen jälkimaininkeina kylvettiin natiaisen kanssa Tukholman tuliaiset + rairuohot ja vaihdettiin kukkamullat. Samalla tuli istutettua tämänkeväiseen keramiikkaruukkuun joku parsa (huonekasvit eivät ole vahvin lajini).  Pikkiriikkiseen bonsairuukkuun pääsi puutarhamessutuliainen helppohoitoisimmasta päästä, Matilda Bengtssonin rautalangasta taiteilema ihana pikkupuu.

Taustalla muuten häälyy tämän kevään korentotyö sekatekniikalla. Materiaaleina musta savi, rautalanka ja kullattu lehtiruoti.

 Viimekeväiseen rakuruukkuun pääsi rahapuu (tämän tunnistin).


Keramiikasta ja pihajutuista puheenollen tupsahdin Tukholman Hötorgetilla vaaralliseen putiikkiin. Different Things on liike, jonka hartaasti toivoisin tulevan Suomeenkin. Saman katon alta löytyivät kukat, pihakalusteet, koriste-esineet, valaisimet ja keramiikka-astiat. Kahdessa kerroksessa oleva liike oli täynnä erilaisia pieniä tiloja, jotka oli sisustettu eri teemoin tai värein. Kaikkea yhdisti kuitenkin huumori, rouheus ja rustiikki. Olisin voinut raahata sieltä kotiin ihan kaiken!Olispas jo kiva syödä terassilla... Kevät on piinallista aikaa kärsimättömälle! Onneksi krassit ja herneenversot nousevat turbovauhtia tässä valossa. Niitä on nyt aikaa seurata, kun Tukolman tuliaisina tuli myös julmettu pluntsa ja kröhä. Kärsimätön luonne kun humputteli liian kesäisissä hepenissä koko viikonlopun.Kommentit

Suositut tekstit